Cartile de vizita purtate in orice imprejurare

Daca sunteti un om de afaceri si doriti ca aceasta sa prospere si sa atrageti noi parteneri, nu trebuie sa uitati un lucru esential: sa purtati, tot timpul cu voi, cartile de vizita. In cazul in care va uitati cartile de vizita, veti face cea mai mare greseala de marketing, mai ales cand vi se cere una si nu aveti de unde sa o dati mai departe. Nu ocupa mult loc in servieta unde va tineti actele si puteti gasi un compartiment unde sa le pastrati si sa le scoateti, de fiecare data, cand este necesar. Sau puteti pastra cateva in portofel, acesta fiind un accesoriu la indemana tuturor. Inainte de toate trebuie sa elaborati o strategie pentru a utiliza cartile de vizita.

Acesta este un mod de promovare foarte efficient, atunci cand vine vorba de promovarea afacerii voastre. Un mod eficient este sa impartiti si cate zece carti de vizita pe zi persoanelor cu care intrati in contact. Niciodata nu stiti de unde ar putea sa apara un eventual partener de afaceri. Trebuie sa gasiti modalitati de a va promova afacerea, utilizand cartile de vizita. Puteti face diverse cadouri celor cu care colaborati sau cu care purtati doar simple discutii. Un pix ori o agenda, la care sa atasati si cartea de vizita este o idee care se va dovedi eficienta, daca o veti pune in practica. Daca aveti carti de vizita mai vechi de doi ani, este momentul sa le schimbati, deoarece exista posibilitatea ca informatiile sa nu mai fie de actualitate.

Cumparati un port

Daca nu va mai place design-ul este momentul sa schimbati cu siguranta cartile de vizita. O carte de vizita va face sa fiti mai increzator in propria persoana si in reusita pe plan profesional. Aveti grija la gesturi si la cuvinte, atunci cand inmanati o carte de vizita. Impresia conteaza intotdeauna.

Cartile de vizita se pastreaza cel mai bine intr-un port. Este comod si nu va deranjeaza in cazul in care il purtati in masina ori in geanta cu acte. Acesta trebuie sa arate impecabil, la fel si ca cartile de vizita. Portcardurile demareaza o conversatie de la sine, asa ca veti fi mandru cand veti scoate in evidenta portcardul. Puteti alege atat portcarduri elegante, cat si profesionale. Acestea pot fi pastrate in torpedou, servieta, dar si in rucsacul cu care mergeti la sala de sport. Indicat este sa il purtati oriunde cu voi, pentru ca nu aveti de unde sa stiti cu cine va puteti intalni intr-o zi si in ce imprejurare. Nu plecati niciodata de acasa fara portcardurile atat de pretioase. Acestea pot fi purtate si in buzunarul de la haina, insa important este sa le schimbati cand luati alta haina. Puteti avea si mai multe seturi in cazul in care uitati sa luati cu voi portcardul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *